468x60 Ads

THIS IS FEATURED POST 1 TITLE

THIS IS FEATURED POST 1 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Quas molestias excepturi
THIS IS FEATURED POST 2 TITLE

THIS IS FEATURED POST 2 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Impedit quo minus id
THIS IS FEATURED POST 3 TITLE

THIS IS FEATURED POST 3 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Voluptates repudiandae kon
THIS IS FEATURED POST 4 TITLE

THIS IS FEATURED POST 4 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Mauris euismod rhoncus tortor

Myth Defense LF 2.1.6 FULL APK


Burak Bışkıcı | 09:29 |


Myth Defense LF 2.1.6 FULL APK, defans ve strateji tarzını seven arkadaşlarımız için gerçekten iyi bir alternatif diyebileceğim son derece sürükleyici bir oyundur. Standart bir defans oyunundan ne bekleniyorsa hepsini rahatlıkla karşılayabilecek türdendir sonuçta oyun evreninde çeşitliliğe ve sürekliliğe önem veren Smartpix Games firması oyunu sürekli güncellemeyi ihmal etmiyor daha önceki sürümlerde Galaxy Mini de hata verebiliyordu ancak 2.1.6 sürümde sorunsuz çalışmaktadır. Oyunun mantığı kuracağınız kuleler ile ana kaleyi korumaktan ibarettir. 22 farklı geliştirebilir savunma kulesi mevcuttur, 18 farklı haritada yüzlerce wave sizleri bekliyor. Play Store'da 8.82'dir.

Oyunumuzdan Görüntüler


Myth Defense LF 2.1.6 FULL APK
Kurulumu
Myth Defense LF 2.1.6 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

LAUNCHER 8 PRO 2.5.0 FULL APK - Windows Phone 8 Launcher


Burak Bışkıcı | 04:36 |


LAUNCHER 8 PRO 2.5.0 FULL APK, daha önceden sitede sizlere sunduğum Windows Phone 8'e en çok benzeyen launcherdır yalnız paylaşmış olduğum 2.3.0 sürümü sürekli lisans hatası veriyordu bu yüzden sizlere tamamen cracklenmiş şekilde FULL olarak son sürüm olan 2.5.0 sunmak istiyorum bu sayede hata veya uyarı almadan LAUNCHER 8 PRO'nun keyfini çıkarabileceksiniz. LAUNCHER 8 PRO APK telefonlarına farklı bir hava katmak isteyenlere önerebileceğim son derece şık ve stabil bir launcherdır kendi içinde bulunan ve indirebileceğiniz temaları ile tarzınıza özgü görünümü yakalayabilirsiniz tamamen özelleştirebilir yapıya sahiptir. Menü geçişleri akıcıdır, ana erkandaki ögelerin çoğu hareketlidir anlık bildirileri gösterir. LAUNCHER 8 PRO Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 5.71'dir.
Launcherdan Görüntüler


LAUNCHER 8 PRO 2.5.0 FULL APK
Kurulumu
LAUNCHER 8 PRO 2.5.0 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve kullanmaya başlayalım.
LAUNCHER 8 PRO 2.5.0 full sürüm : launcheri direk kullanmaya başlayabilirsiniz.

European War 4: Napoleon 1.0.0 MOD APK - MADALYA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 04:01 |


European War 4: Napoleon 1.0.0 MOD APK, Android platformuna gelmesi biraz zaman alsa da EasyTech firmasına ait olan mükemmel bir oyun serisidir.  European War serisi, strateji tarzını seven arkadaşlarımın kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm mükemmel bir oyundur. Oyunumuzun adından anlaşılacağı üzere İmparator Napolyon'un düzenlediği savaşları konu alıyor doğal olarak Fransa çevresinde gelişen savaşlar mevcut yalnız Conquest modda girerseniz oyuna OSMANLI DEVLETİNİN'de bulunduğu savaşlara girebiliyorsunuz. Harita sistemi ve oyun için asker kıyafet, araç vb. her şey savaş yapılan dönemi anımsatıyor. European War 4: Napoleon MOD olarak yani madalya hileli olarak sunuyorum bu sayede oyun içinde tüm general, prens ve prenseslere sahip olabilirsiniz. European War 4: Napoleon Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.19 'dir.
Oyunumuzdan Görüntüler



European War 4: Napoleon 1.0.0 MOD APK
Kurulumu
European War 4: Napoleon 1.0.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
European War 4: Napoleon madalya hilesi : oyuna giriş yaptığınızda madalya sayınıza bakmanız yeterlidir.

Age of Darkness 1.4.6 MOD APK - PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 10:00 |


Age of Darkness 1.4.6 MOD APK, siteden aldığım strateji oyunu isteklerine cevap olarak sizlere sunmak istediğim son derece rahat çalışan strateji ve taktik oyunlarını sevenlere önerebileceğim mükemmel bir oyundur. Zaten Age of Darkness geçmişi bir hayli eskidir oyun içinde yaşanan parasal sıkıntılardan ve karşınıza çıkan rakiplerin güçlü olmasından dolayı oyundan keyif alınmıyordu aslında bu yüzden MOD yani sınırsız para hileli olarak sizlere sunmak istiyorum bu sayede oyun içindeki tüm özelliklere sahip olabileceksiniz. Üstelik Age of Darkness ile multiplayer modda wi-fi ağı üzerinden arkadaşlarınıza LAN oyun oynayabiliyorsunuz. Age of Darkness'i bir nevi Warcraft, Age of Empires gibi düşünebilirsiniz inşa etmeniz gereken binalar, toplamanız gereken altın ve odunlar bulunuyor daha sonra askerlerinizi geliştirip saldırıları savuşturmaya çalışıyorsunuz. Age of Darkness Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.
Oyunumuzdan Görüntüler



Age of Darkness 1.4.6 MOD APK
Kurulumu
Age of Darkness 1.4.6 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Age of Darkness 1.4.6 para hilesi : oyuna giriş yaptığınızda elmas miktarına bakmanız yeterlidir.

Clouds & Sheep 1.9.5 MOD APK - PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 10:23 |


Clouds & Sheep 1.9.5 MOD APK, çiftlik hayvanlarından koyunu seviyorsanız bugünkü oyunumuz tamda size göre oynarken kendinizi çoban düşünebilirsiniz yapmanız gereken tek şey sahip olduğunuz koyunları en iyi şekilde otlatmaktan ibaret yalnız bunu yaparken yedikleri şeylere dikkat etmeniz gerekiyor aksi halde hasta olabilirler. Yalnız bulutları sakın unutmayın iklimlendirme yapmak sizin parmaklarınızın ucundadır yağmura çok ihtiyaç duyuyorlar. Clouds & Sheep'de yaşanan parasal sıkıntılardan dolayı oyunumuzu MOD yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede oyun içindeki tüm alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. 90'dan fazla görev bulunmaktadır. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Clouds & Sheep Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 310.000'den fazla indirilmiştir.

Oyunumuzdan Görüntüler



Clouds & Sheep 1.9.5 MOD APK
Kurulumu
Clouds & Sheep 1.9.5 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Clouds & Sheep 1.9.5 sınırsız para hilesi : oyuna giriş yaptığınızda ilk hamleden sonra yıldızınız artmaya başlayacaktır.

Pocket Fishdom 1.0.7 MOD APK - PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 10:53 |


Pocket Fishdom 1.0.7 MOD APK, balıklarla ilgilenmeyi seviyorsanız bugünkü oyunumuz tam size göredir. Düşünün sahip olduğunuz bir akvaryum ve beslemek zorunda olduğunuz yüzlerce balık android telefonunuzun içinde gayet hoş olur bunu düşünen Playrix Games karşımıza Pocket Fishdom ile geldi oyunda yaşanan maddi sıkıntılardan dolayı oyunumuzu MOD yani sınırsız para hileli olarak sizlere sunmak istiyorum bu sayede oyun içindeki tüm balık, akvaryum ve ekipmanlara sahip olabileceksiniz. Minik balıklarla başladığınız serüvende büyümelerini izlemek son derece zevk vericidir. Pocket Fishdom Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 9000'den fazla indirilmiştir.

Oyunumuzdan Görüntüler



Pocket Fishdom 1.0.7 MOD APK
Kurulumu
Pocket Fishdom 1.0.7 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Pocket Fishdom 1.0.7 para hilesi : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
NOT : oyuna giriş yaparken rami temizleyin aksi halde hafif takılabilir.

Advanced Download Manager Pro 3.5.6 APK - İndirme Yöneticisi


Burak Bışkıcı | 08:30 |


Advanced Download Manager Pro 3.5.6 APK, android cihazlarımız için en önemli unsurlardan biriside tarayıcı ile indirmede sıkıntı çektiğimiz veya internet hızı konusunda yaşadığımız sorunlardır. Bunu düşünen yapımcılar birçok indirme yöneticisini android platformu için piyasaya sürdü fakat aralarında en iyisini ve stabil çalışanını bulmak için yaklaşık 2 gündür araştırma-deneme yapıyorum, bu işi en iyi yapan DimonVideo yapımcısına ait olan Advanced Download Manager'dır. Bilgisayardaki Internet Download Manager ne ise android telefonlarda da Advanced Download Manager odur. Tamamen telefonunuzla ortaklaşa çalışır linkleri otomatik yakalar ve parçalayarak indirdiği için tarayıcı bazlı indirmelere göre daha hızlıdır. İndirmeleri durdurup-tekrar başlatabilirsiniz, indirme bittikten sonra bildiriler alabilirsiniz, kullanımı oldukça basittir TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Advanced Download Manager Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.19'dir.
Uygulamamızdan Görüntüler

Advanced Download Manager Pro 3.5.6 APK
Kurulumu
Advanced Download Manager Pro 3.5.6 APK dosyamızı indirip kuralım ve uygulamamızı açalım.

Plague Inc. v1.8.2.2 MOD APK - ALIŞVERİŞ HİLELİ


Burak Bışkıcı | 05:09 |


Plague Inc. v1.8.2.2 MOD APK, Miniclip firmasına ait olan dünyaca ünlü strateji ve simülasyon oyundur. Eskiden bilgisayarda fazlasıyla vakit geçirdim oyunlardan birisiydi mobil platforma taşındığından bu yana telefonumdan eksik etmediğim nadir ve başarılı bir oyundur. Plague Inc. içinde kitli ögeler bulunduğu için oyunun tadı pek çıkmıyor bu yüzden sizlere MOD yani alışveriş hileli olarak sunuyorum oyun içinde gerçek para ile alınan bütün ürünleri tek dokunuşla alıp insanları yok etmeye başlayabilirsiniz. Oyun içindeki amacınız yarattığınız virüs ile dünyayı salgın hastalığa esir düşürüp yayılım işlemi tamamladığında ölümleri başlatmaktan ibarettir. Virüs yayılım işlemine istediğiniz herhangi bir ülkeden başlayabiliyorsunuz önerim deniz ve hava yolu olan ülkelerdir. Plague Inc. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 900.000'den fazla indirilmiştir.

Oyunumuzdan Görüntüler



Plague Inc. v1.8.2.2 MOD APK
Kurulumu
Plague Inc. v1.8.2.2 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Plague Inc. v1.8.2.2 alışveriş hilesi : Oyuna giriş yaptığınızda gerçek para ile alınan bütün ürünleri ücretsiz olarak satın alabilirsiniz tek yapmanız gereken Restore Purchase yapmaktır.
NOT : Dili Rusça olarak açılıyor, oyun açıldığında ilk menüden sol üst köşedeki dişliye dokunup açılan bölümden sağ üst köşede üstünde artı (+) işareti olan dişliye dokunun açılan kısımdan English seçiniz.