468x60 Ads

THIS IS FEATURED POST 1 TITLE

THIS IS FEATURED POST 1 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Quas molestias excepturi
THIS IS FEATURED POST 2 TITLE

THIS IS FEATURED POST 2 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Impedit quo minus id
THIS IS FEATURED POST 3 TITLE

THIS IS FEATURED POST 3 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Voluptates repudiandae kon
THIS IS FEATURED POST 4 TITLE

THIS IS FEATURED POST 4 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Mauris euismod rhoncus tortor

Pro Snooker 2012 v1.10 MOD APK - PREMIUM


Burak Bışkıcı | 08:44 |


Bilardo oynamayı seviyorsanız kesinlikle denemeniz gereken android oyunlarından birisi olan Pro Snooker 2012'yi bilmeyen yoktur aranızda son günlerde Play Store'da oldukça popüler olmaya başladı o yüzden oyunu en iyi şekilde ve TAM oynayabilmeniz için MOD olarak sizlere sunmak istedim bu sayede kilitli, kapalı öge veya bölümler bulunmuyor. Pro Snooker 2012 3D grafiklere ve iyi bir ses kalitesine sahiptir. Oynaması oldukça kolaydır tek parmakla her şeyi kontrol edebilirsiniz fizik motoru gerçek hayata yakın olduğu için gerçekçi bilardo deneyimi sizleri bekliyor. Oyunu sadece normal bilardo gibi düşünmeyin içerisinde farklı modlar mevcut örnek olarak turnuvalara katılabilirsiniz. Ufak masalardan başlayıp oyunda ustalaştıkça diğer masaları da deneyebilirsiniz. Elde etmeniz gereken 20 başarı bulunmaktadır. Pro Snooker 2012 Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 28.000'den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Görüntüler


Pro Snooker 2012 v1.10 MOD APK
Kurulumu
Pro Snooker 2012 v1.10 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Premium mod: Oyuna giriş yaptığınızda bütün ögeler açıktır.

FINAL FANTASY 3 1.0.7 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Burak Bışkıcı | 07:00 |


Dünya oyun sektörüne girdiği günden bu yana neredeyse kendi tarzındaki bütün oyunlara yol gösterici niteliği taşıyan dünyaca ünlü FINAL FANTASY oyununu android platformu için sitemizde daha öncede paylaşmıştım gelen güncelleme ve aldığım istekten sonra son sürüm ve FULL versiyon olarak sizlere tekrardan sunmak istedim. Eminim birçoğunuz FINAL FANTASY hakkında azda olsa bilgiye sahipsiniz kulaktan kulağa yayılan bilgilerde buna dahil çıktığı günden itibaren tabi baya eski bir tarihe sahip 1987 yılında ilk oyun "Final Fantasy 1" çıkmıştır günümüze yapılan değişikliklerle farklı platformda oynadığımız ve şuan için cebimizdeki akıllı telefonlara da gelen harikulade oyunlardan birisidir. RPG, aksiyon ve macera tarzının birleşimidir oyun esnasında sıkılmazsınız çünkü karşınıza neyin çıkacağını bilmiyorsunuz. Oyun grafikleri 3D'dir. Karanlığın hakim olduğu dünyayı kurtarmak parmaklarınızın ucundaki 4 genç savaşçının elindedir. FINAL FANTASY 3 Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 28.99'dir.
Oyunumuzdan Görüntüler



FINAL FANTASY 3 1.0.7 FULL APK
FINAL FANTASY 3 1.0.7 FULL SD DATA
Kurulumu
FINAL FANTASY 3 1.0.7 FULL SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım "com.square_enix.android_googleplay.FFIII_GP" ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
FINAL FANTASY 3 1.0.7 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Konuşan Ginger 2 MOD FULL APK - HİLELİ


Burak Bışkıcı | 08:36 |


Sevgili hocalarım bildiğiniz üzere son zamanlarda talking yani konuşma oyunları oldukça ün yapar oldu bunun etkisiyle yapımcı firmalar bu tarz oyunlara yönelmeye başladı artık en basit oyunlar içinde bilene mini oyun olarak gördüğümüz sesinizi kaydedip değişik tonlarda size sunan uygulama veya oyunlar mevcuttur. Aslında bu ses değiştirme işini ilk yapan firma Outfit7'dir. Bugünde Outfit7 firmasına ait olan Talking Ginger 2 yani Konuşan Ginger 2'yi sizlere MOD olarak sunmak istedim kilitli olan bütün ögeler açıktır buna yapbozlar da dahildir. Talking Ginger 2 biraz çocukça gelebilir ama her yaştan insanın vakit geçirebileceği nadir oyunlardan birisidir. Üstelik sesinizi kaydedip komik bir şekilde sizlere sunuyor bu sayede ufak çocukları rahatça güldürebilirsiniz önemli olanda budur.. Talking Ginger 2 Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 160.000'den fazla indirilmiştir.

Oyunumuzdan Görüntüler

Konuşan Ginger 2 MOD FULL APK
Kurulumu
Konuşan Ginger 2 MOD FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
FULL APK - Hile: oyuna giriş yaptığınızda yapbozlar da dahil olmak üzere diğer ögeler açıktır.

Zombie Age 2 MOD APK - SINIRSIZ PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 04:19 |


Siteden aldığım istekler arasında sık sık ismini görmeye başlamıştım oyunda yaşanılan parasal sıkıntılar birçok arkadaşımızın canını sıkıyordu bunu dikkate alarak android platformunda fazlasıyla popüler olan Zombie Age 2'yi sizlere MOD yani sınırsız para hileli olarak sunmak istedim bu sayede oyun içindeki silah, özellik ve karakterlerin hepsini rahatça kullanabileceksiniz. Zombie Age 2 Divmob Games firmasına ait olan aksiyon ve macera tarzında sıkılmadan oynayacağınız telefonunuzun şarjını bitirmenizi sağlayacak türden bir oyundur. Adından da anlaşıldığı üzere Zombie Age 2 (Zombi Çağı 2), dünyayı işgal eden öfkeli zombilerle savaşıyoruz oyun içi kontroller oldukça basit zaten joystick mantığı mevcuttur. 7 farklı bölgede, 30'un üzerinde silah çeşitliliği ve kullanılmayı bekleyen 17 farklı karakter sizleri bekliyor. Zombie Age 2 MOD olduğu için sınırsız para ve cash vardır. Bölüm sonlarındaki güçlü bosslarda zorlanabilirsiniz asla pes etmeyin. Zombie Age 2 Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 35.000'den fazla indirilmiştir. Her bölümde zorlu görevler sizleri bekliyor.
Oyunumuzdan Görüntüler


Zombie Age 2 MOD APK
Kurulumu
Zombie Age 2 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Zombie Age 2 sınırsız para ve cash hilesi : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

The Voyage FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Burak Bışkıcı | 06:46 |

Zeka ve bulmaca oyunlarını seven arkadaşlarımız için biçilmiş kaftanlardan birisi olan The Voyage sonunda çıktı oyunun duyurusu yapıldığı günden beri bekliyordum açıkçası oyun çıkar çıkmazda sizlere sunmak istedim. Her zeka ve bulmaca oyununda olduğu adı üstünde The Voyage'de de çözmeniz gereken bulmacalar ve sırlar bulunuyor çözülmesi gereken 100 farklı ve birbirinden zor bölüm sizleri bekliyor. Oyun evreni doğal olarak bölümlerde ilerledikçe zorlaşıyor. The Voyage oyununu sıkıldığınız her an oynayabilirsiniz amacınız bulmaca ve sırları çözerek gizli zenginliklere ulaşmaktır. İlerleyen bölümde çözülmesi oldukça zor bulmacalar karşınıza çıkacaktır biraz sıkılabilirsiniz ama vazgeçmeyin. The Voyage Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.10'dir.
Oyunumuzdan Görüntüler

The Voyage FULL APK
Kurulumu
The Voyage FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Jade Ninja MOD APK - SINIRSIZ PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 08:43 |


Bugünkü konumuz hem sinir seviyenizi hemde parmak hızınızı ölçmek adına yapılmış oldukça zorlu bir oyun Play Store daha yeni eklendi ilerleyen günlerde umuyorum ki hakkettiği yere varacaktır. Oyunda yaşanacak parasal sıkıntıları bildiğimden sizlere MOD yani sınırsız para hileli olarak sunmak istedim. Jade Ninja'daki amacınız sürekli ilerlemekte olan ninja dostumuza yardım etmek yani onu arkadan kovalayan düşman ninjaları yok etmektir. Para sınırsız olduğu için kullanacağınız özellik ve silahları istediğiniz kadar geliştirebilirsiniz. Ninja, haydut, hayalet, iskelet gibi düşmanlar karşınıza çıkacaktır. Yalnız düşmanları öldürürken normal insanlara zarar vermemeye özen gösterin aksi halde bu sizin sonunuz olur. Bölüm sonların boss savaşları sizleri bekliyor. Jade Ninja Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.

Oyunumuzdan Görüntüler


Jade Ninja MOD APK
Kurulumu
Jade Ninja MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Para hilesi: oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

Ice Age Village 2.6.0 MOD APK - SINIRSIZ PARA ve PALAMUT


Burak Bışkıcı | 06:45 |


Büyük küçük herkesin severek izlediği Buz Devri filmini bilmeyen yoktur aranızda bugünkü konumuzda Buz Devri filmini konu alan yapımcılığını GAMELOFT'un üstlendiği oldukça kaliteli bir oyundur. Amacınız buz devrinin yaşandığı dönemlerde kendi hayvanlarınız ile çiftlik benzeri bir bölge kurmaktan ibarettir. Buz Devri filminden tanıdığımız Manny, Ellie, Diego ve Sid bunun için size yardım edecektir. Oyun evreninde ek görevler, zorlu maceralar ve mini oyunlar sizleri bekliyor. Oyunun tadını sonuna kadar çıkarın diye Ice Age Village MOD yani sınırsız para ve palamut hileli olarak sunuyorum bu sayede hayvan barınaklarını ve köyünüzü istediğiniz gibi inşa edebileceksiniz. Türkçe dil desteği mevcuttur. Ice Age Village Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.000.000'den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Görüntüler



Ice Age Village 2.6.0 MOD APK
Kurulumu
Ice Age Village 2.6.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Para ve palamut hilesi: oyuna giriş yaptığınızda anlatımı geçince paranız hızlıca artmaya başlayacaktır. Her yaptığınız işlemde paranız artar.
Not: Oyuna giriş yaparken internet bağlantınızı kapatın aksi halde güncelleme yapar.

Lep's World 2 MOD APK - BÜTÜN BÖLÜMLER AÇIK


Burak Bışkıcı | 07:48 |

Play Store çıktığı gün bu kadar popüler olacağını sanmıyordum beni şaşırtan nadir oyunlar birisidir Lep's World 2. Bölümleri geçmede fazlasıyla sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız mevcuttu e-posta yoluyla aldığım isteklerde sık sık görüyordum onun için oyunumuzu sizlere MOD yani bütün bölümler açık şekilde sunmak istedim bu sayede istediğiniz bölümden başlayabilirsiniz. Lep's World 2 oynayan arkadaş grubunuz varsa havanızı atabilirsiniz. Lep's World 2 daha çok platform oyunlarını seven arkadaşlarımıza hitap ediyor oyun grafikleri 2D olsa da dünya genelinde 90 milyondan fazla indirilmeye ulaşmıştır. Amacınız kontrolünü sağladığınız leprikon ile aile ve arkadaşlarınızı kurtarmaya çalışıyorsunuz fakat bunu yapabilmek için zorlu bölümleri geçmek zorundasınız. 8 farklı dünyada toplamda 64 bölümden oluşmaktadır. 13 farklı düşman karşınıza çıkıp ailenizi kurtarmanızı engellemeye çalışacaktır çam kozalakları ile yok edebilirsiniz. Lep's World 2 Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 100.000'den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Görüntüler



Lep's World 2 MOD APK
Kurulumu
Lep's World 2 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Bölüm hilesi: oyuna giriş yaptığınızda bölümlere bakmanız yeterlidir.

1941 Frozen Front MOD APK - PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 10:13 |


HandyGames firmasına ait olan Play Store'da kısa sürede büyük bir üne ulaşan strateji, taktik oyunlarını seven arkadaşlarımıza hitap edecek tarzdan olan 1941 Frozen Front sizlere MOD yani sınırsız para hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede oyun içinde yaşadığınız parasal sıkıntılardan tamamen kurtulmuş olacaksınız ve istediğiniz gibi askeri birliklerini geliştirebileceksiniz. 1941 Frozen Front oynaması oldukça kolaydır sahip olduğunuz askeri birlikleri parmaklarınız ile mevzilendiriyor saldırması gereken düşman birliklerini seçiyorsunuz gerisini askeri birliklerinize bırakıyorsunuz. 1941 Frozen Front 2.Dünya Savaşını konu alıyor Alman ve Sovyet birliklerinin savaşına yön vermenizi sağlıyor. 1941 Frozen Front Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 48.000'den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Görüntüler


1941 Frozen Front MOD APK
Kurulumu
1941 Frozen Front MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Para hilesi: oyuna girdiğinizde paranıza bakmanız yeterlidir.