468x60 Ads

THIS IS FEATURED POST 1 TITLE

THIS IS FEATURED POST 1 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Quas molestias excepturi
THIS IS FEATURED POST 2 TITLE

THIS IS FEATURED POST 2 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Impedit quo minus id
THIS IS FEATURED POST 3 TITLE

THIS IS FEATURED POST 3 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Voluptates repudiandae kon
THIS IS FEATURED POST 4 TITLE

THIS IS FEATURED POST 4 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Mauris euismod rhoncus tortor

Hill Climb Racing 1.15.0 MOD APK - PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 07:04 |


Andoid platformunun en sevilen oyunlarından birisi olan Hill Climb Racing çıktığı günden bu yana sürekli kendini geliştiriyor bu sayede oyuncuyu sıkmıyor arkasındaki oyuncu kitlesini gitgide arttırıyor. Yeni gelen güncellemeden sonra son versiyon yani Hill Climb Racing 1.15.0 MOD olarak sunmak istedim parasal sıkıntıları takılmadan oyunumuzu rahatça oynayabilirsiniz SINIRSIZ PARA ile her zamanki gibi. Her güncellemede oyuna yeni şeyler eklediğini biliyorsunuz Hill Climb Racing sürüm 1.15.0'de ise yeni bir araç ve bölüm eklenmiştir. Yeni aracımız ambulans oyuna farklı bir hava katmıştır. Yeni eklenen bölüm ise önceki bölümlerin aksine daha bir zorlayıcı ve dış ögelere daha fazla ağırlık verilmiştir. Araçlarınızı iyi kullanın bölümlerde rekorları kırın arkadaşlarınızla yarışın... Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.400.000'den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Görüntüler


Hill Climb Racing 1.15.0 MOD APK
Kurulumu
Hill Climb Racing 1.15.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Para hilesi : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
Hill Climb Racing 1.15.0 unlimited coins

Medcezir 720p HD 1.Sezon


Burak Bışkıcı | 02:28 |


1.Bölüm:



2.Bölüm:
3.Bölüm:
4.Bölüm:
5.Bölüm:
6.Bölüm:
7.Bölüm:
8.Bölüm:
9.Bölüm:
10.Bölüm:
11.Bölüm:
12.Bölüm:
13.Bölüm:
14.Bölüm:
15.Bölüm:
16.Bölüm:
17.Bölüm:
18.Bölüm:
19.Bölüm:
20.Bölüm:
21.Bölüm:
22.Bölüm:
23.Bölüm:
24.Bölüm:
25.Bölüm:
26.Bölüm:
27.Bölüm:
28.Bölüm:

Ninja Hero Cats MOD APK - PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 06:34 |


HandyGames firmasına ait olan Play Store'daki popüler oyunlardan birisidir Ninja Hero Cats. Oyunda yaşanan maddi yani parasal sıkıntıları bildiğim için sizlere MOD olarak sunmak istiyorum bu sayede oyunu oynarken tam anlamıyla keyfine varabileceksiniz istediğiniz her türlü özelliğe sahip olduktan sonra oyunları oynaması daha basit oluyor şüpheniz olmasın basit oyundan kim sıkılır ki zaten oynadıkça oynayası gelir insanın. Daha önce oynamayan arkadaşlarımız için Ninja Hero Cats kısaca anlatmak istiyorum, oyunumuzun adından da anlaşılacağı üzere kahramanlarımız ninja kediler amacınız onları yönlendirerek karşınıza çıkan düşmanları yok etmektir. Ninja Hero Cats tamamen TÜRKÇE olduğu için menülerde ve oyun içinde sıkıntı çekmeyeceksiniz. Bölüm sonlarındaki bosslarda zorlanabilirsiniz. Oyun içi kontroller oldukça basittir joystick mantığıyla hareket ettiriyorsunuz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 55.000'den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Görüntüler


Ninja Hero Cats MOD APK
Kurulumu
Ninja Hero Cats MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Para hilesi : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

Link2SD 3.3.1 PLUS APK - SD KARTA Uygulama Taşıma


Burak Bışkıcı | 12:08 |

Değerli takipçilerim bildiğiniz üzere android telefonunuzdaki hafıza oldukça önemlidir uygulamaların yüklenmesi açısından daha doğrusu yeni gelen uygulamalara eskilerini silmeden telefonunuzda barındırmak için yukarıda bahsettiğim hafıza durumu oldukça önemlidir. Telefon hafızası küçük olan birçok arkadaşımızdan bu şikayeti alıyordum bugün onlara istinaden ufak bir paylaşım yapmak istiyorum Link2SD sayesinde cihazın kendi hafızasındaki uygulamaları rahatlıkla SD kartınıza taşıyabileceksiniz. Link2SD sadece taşıma işine değil kaldırma, dondurma, veri silme gibi işlere de yarar. Kullanımı oldukça basittir zaten TÜRKÇE olduğu için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yalnız Link2SD kullanabilmek için cihazınızın ROOT olması gerekmektedir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.99'dir.

Uygulamamızdan Görüntüler

Link2SD 3.3.1 PLUS APK
Kurulumu
Link2SD 3.3.1 PLUS APK dosyamızı indirip rardan çıkaralım içerisinden çıkan;
  • Link2SD v3.3.1
  • Link2SD Plus
Dosyalarımızı kuralım ve uygulamamızı açalım.

Myth of Pirates 1.1.4 MOD APK - PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 09:49 |

Aranızdan çoğu kişilerin hoşuna gidecek tarzdaki bir oyundur Myth of Pirates. Daha önceden aranızda oynayanlar elbette olmuştur oyunda yaşanan parasal sıkıntıları bildiğim için sizlere MOD yani para hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede karakterinizin silah ve diğer ekipmanlarını rahatlıkla alabilir, komutanızda olan savaşçıları güçlendirebilirsiniz. Myth of Pirates'in oynanış tarzında kısaca bahsetmek istiyorum, amacınız kendi karakteriniz ve savaşçılarınız ile karşıdan gelen düşman askerlerini yok etmek bütün bu olaylar adından da anlaşılacağı üzere denizde geçiyor. Ana karakterinizi belirlerken 3 farklı sınıftan birini seçmeniz gerekiyor her sınıfın kendine özgü özellikleri ve silahları mevcuttur. Fantastik bir savaş oyunu sizleri bekliyor, her bölüm sonundaki güçlü bossları unutmayın. LVL atlama mantığı vardır LVL'niz arttıkça farklı asker, silah ve ekipmanları kullanabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 9.000'den fazla indirilmiştir. Loading ekranlarında biraz bekletebilir.

Oyunumuzdan Görüntüler



Myth of Pirates 1.1.4 MOD APK
Kurulumu
Myth of Pirates 1.1.4 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Para hilesi : oyuna giriş yaptığınızda parasal değerlerinize bakmanız yeterlidir.

jetAudio Music Player Plus 3.9.3 APK - Android Müzik Çalar


Burak Bışkıcı | 11:49 |


Android cihazlarımızda müzik dinlemek bizi hayatın birçok sıkıcı anında kurtarıyor yalnız müzik dinlemek var birde kaliteli müzik dinlemek var eğer sizde benim gibi en iyisini arıyorsanız kulaklığınızı yanınızdan eksik etmiyorsanız bugünkü uygulamamız tamda size göre emin olabilirsiniz. jetAudio Music Player Play Store'da pek bilinmese de piyasadaki müzik çalar uygulamalarına toz yutturacak kalitede de olan çıktığı günden beri telefonumdan eksik etmediğim bir uygulamadır. Bu kadar övdükten sonra jetAudio Music Player'in genel özelliklerinden bahsetmek istiyorum, 20 bant ince ayarlı ekolayzer, kolay kullanım için tuş kilidi, 10 farklı widget, kullanım kolaylığı için rahat arayüzü, farklı çalma modları, medya düzenleyici, müziklerde hız kontrolü ve dahası.. MP3, WAV, OGG, FLAC, M4A, MPC, TTA, WV, APE, MOD, S3M, IT, SPX, AIFF formatlarını desteklemektedir. Zaten AM3D Audio Enhancer plugin özelliği ile benzeri uygulamalara fark atmış durumdadır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 9.00'dir.

Uygulamamızdan Görüntüler

jetAudio Music Player Plus 3.9.3 APK
Kurulumu
jetAudio Music Player Plus 3.9.3 APK dosyamızı indirip kuralım ve uygulamamızı açalım.

Hill Climb Racing 1.14.2 MOD APK - PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 08:26 |


Dün paylaşımda bulunamadım hocalarım biraz rahatsızım özür dileyerek bugünkü paylaşımımızı yapmak istiyorum. Siteden aldığım istekler arasında sıkça adını görmeye başladığım akıllı telefon platformunun vazgeçilmez bir oyunu olan Hill Climb Racing'i tekrardan sizlere son sürümü yani v1.14.2 MOD yani para hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede eski sürümlerde de olduğu gibi parasal hiç bir sıkıntınız olmayacaktır tek yapmanız gereken oyunu düzgün bir şekilde oynayıp rekorlar kırmak yalnız Hill Climb Racing kendine bağımlı yapan sayılı oyunlardan birisidir dikkat edin derim. Aranızda daha önceden Hill Climb Racing'i oynamayan arkadaşlarımız için kısaca anlatmak istiyorum amacınız seçtiğiniz araçla zorlu arazilerde ilerlemek yalnız bunu yaparken aracınızı kullanan şoföre dikkat etmeniz gerekiyor öldüğü anda bölüm bitmiş yeni bir rekor yarıda kalmış demektir. Sürüm 1.14.2'de ufak düzenlemeler yapılmıştır oyun içinde değişiklik yoktur. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.300.000'den fazla indirilmiştir.

Oyunumuzdan Görüntüler



Hill Climb Racing 1.14.2 MOD APK
Kurulumu
Hill Climb Racing 1.14.2 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Para hilesi : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

The Amazing Spider-Man v1.1.9 [Compressed][Apk+Data][Andriod][MafiaSSS][GLT]


Burak Bışkıcı | 23:27 |



 Apk
 Torrent
 ANDROID
 Apk: 14.77 MB | SD Data: 545.8 MB
 GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 2.3 ve üzeri | OYUN SÜRÜMÜ: 1.0.1









Her filmle birlikte piyasaya sürülen oyunlar da olur. Genel olarak film oyunlarının pek başarılı olamadığı ortada. Arada bazı istisna örnekler var, ama bunlar genel kuralı bozmuyor. Örümcek Adam’ı yeni baştan alan The Amazing Spider-Man filmiyle birlikte, aynı isimde oyun Beenox tarafından geliştirildi ve piyasaya sürüldü. Ama oyunun filmle birebir aynı olmadığını ve konu olarak filmden sonrasını ele aldığını belirteyim.


1- Apk Dosyasını İndirin
2- Telefonunuza Atın
3- Kurun ve Çalıştırın
4-SD dosyalarını oyunun kurulu olduğu yere atın!