468x60 Ads

THIS IS FEATURED POST 1 TITLE

THIS IS FEATURED POST 1 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Quas molestias excepturi
THIS IS FEATURED POST 2 TITLE

THIS IS FEATURED POST 2 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Impedit quo minus id
THIS IS FEATURED POST 3 TITLE

THIS IS FEATURED POST 3 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Voluptates repudiandae kon
THIS IS FEATURED POST 4 TITLE

THIS IS FEATURED POST 4 TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Mauris euismod rhoncus tortor

Hill Racing: mountain climb 3.21 MOD APK - PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 08:09 |


Adından da anlaşılacağı üzere bir hayli Hill Climb Racing oyununa benzeyen daha öncede site üzerinden eski sürümünü paylaştığım renkli grafiklere ve kaliteli bir evrene sahip olan oyunumuz Hill Racing: mountain climb son sürüm olarak MOD yani para hileli olarak sizlere sunmak istedim. Hill Climb Racing seviyorsanız emin olun bu oyunu da severek oynayacaksınız. Fizik kurallarına bağlı kalmak zorunda olduğunuz araba ve motosikletler ile zorlu parkurlarda yapacağınız kıyasıya mücadeleyi anlatıyor oyunumuz. Sahip olduğunuz aracınıza her türlü özelleştirmeyi yapabilirsiniz motor, lastik, süspansiyon, motor gücü vb. SINIRSIZ PARA sayesinde her şey sizin kontrolünüzde 40'tan fazla bölümü ile sıkılmayacağınız uzun bir oyun süresi sizleri bekliyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 70.000'den fazla indirilmiştir. Yapımcısı ZENTERTAIN firmasıdır.

Oyunumuzdan Görüntüler


Hill Racing: mountain climb 3.21 MOD APK
Kurulumu
Hill Racing: mountain climb 3.21 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Para hilesi : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

Boson X FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Burak Bışkıcı | 02:30 |


Dünyaca popüler oyun BOSON X sonunda android platformu içinde geliştirildi üstelik her telefonda rahatlıkla oynanabilecek doğrultuda yapılmış olması ben gerçekten çok mutlu etti sonuçta böyle bir oyunu herkesin oynaması gerektiğini düşünüyorum kendi tarzında efsane olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Eğer reflekslerinize ve görme yeteneğinize güveniyorsanız kendinizi deneyebileceğiniz bir oyundur. Oyunun amacına gelirsek muazzam bir atom parçacığı hızlandırıcısı içine hapsolmuş karakterimizin tek amacı hayatta kalmak bunu başarmasını için sizlere ihtiyacı var tek yapmanız gereken koşarken yapacağınız hamleler aşağı düşmesini önlemek. Grafik ve ses kalitesi oldukça iyi seviyededir. Konumuzu bitirmeden evvel bir çok android sitesi tarafından da tam puana layık görülmüştür. Ufak boyutu ile rahatlıkla indirip oyun evrenini giriş yapabilirsiniz.

Oyunumuzdan Görüntüler



Boson X FULL APK 
Kurulumu
Boson X FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Soldiers of Glory: Modern War MOD APK - ALIŞVERİŞ HİLELİ


Burak Bışkıcı | 07:50 |


Play Store'daki sevdiğim defans oyunlarından birisi olan Soldiers of Glory serisine ait olan Soldiers of Glory: Modern War'ı ne zamandır oynuyorum işin açığı kendine bağlayan strateji yeteneğine güvenen her insanın oynaması gereken bir oyundur. Soldiers of Glory: Modern War'da yaşanan parasal sıkıntıları bildiğim için MOD yani alışveriş hileli olarak sizlere sunmak istedim bu sayede sınırsız paraya sahip olabilirsiniz istediğiniz her özelliğe rahatlıkla satın alabileceksiniz. Oyun evreni daha çok Dünya Savaşlarını anımsatıyor kullandığınız silahlar o dönemlerden kalma gibi... Oyun içinde rütbe sistemi bulunmaktadır zorlaşan bölümleri sırası ile geçtikçe rütbeniz doğal olarak artmaktadır. 3 zorluk seviyesi ile bir hayli zorlanacaksınız. 100 farklı harita üzerinde sıkılmanız mümkün değil, elde etmeniz gereken 27 madalya sizi bekliyor. Düşmanları yok ederken rastgele eşyalar kazanabilirsiniz fakat buna ihtiyacınız yok SINIRSIZ PARANIN keyfini sürün. HD grafikler ve kaliteli seslerin birleştiği bir oyundur... Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 28.000'den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Görüntüler




Soldiers of Glory: Modern War MOD APK
Kurulumu
Soldiers of Glory: Modern War MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Alışveriş hilesi : Oyuna giriş yaptığınızda ilk menüden UPGRADE bölümüne giriniz paranızın yazdığı kısmın üstündeki butona basınız çıkan ekrandan almak istediğiniz para miktarına dokunun Play Store bildirimi geldiğinde geri tuşuna basın.

Musketeers Pro APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Burak Bışkıcı | 07:57 |

Play Store'da bulunan bilinmeyen oyunlar arasında yerini almış unutulmaya yüz tutmuş bir oyunudur Musketeers android üzerinden 3D platform oyunlarını verilebilecek iyi bir örnektir dün gece 1 saat kadar oynadım sıkmayan uğraştırıcı bir yapıya sahip adı üstünde platform oyunları hepsi uğraştırır önemli olan sıkmaması. Amacınız yönettiğiniz silahşorun işgal ettiği kaleye sahip olmasını sağlamak karşınıza bir çok engel ve düşmanlar çıkacaktır bunları zıplayarak, eğilerek, koşarak geçebilirsiniz sakın yılmayın. Bu arada karşınıza düşman silahşorlar çıkabilir dikkat edin keskin kılıcınız ile etkili hamleler yaparak öldürüp kurtulun. Toplamda 21 seviyeden oluşmaktadır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.34$'dır. PRO SÜRÜMÜDÜR.

Oyunumuzdan Görüntüler


Musketeers Pro APK
Kurulumu
Musketeers Pro APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Sketchman MOD APK - PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 08:21 |


Akıllı telefon oyunları arasına yeni giriş yapan hepinizin bildiği ünlü flash oyun yapımcısı Miniclip firmasına ait olan Sketchman oyununu sizlere sunmak istiyorum dünden bu yana arada sırada oynuyordum ki şunu fark ettim parasal sıkıntılar oldukça fazla bu yüzden sizlere MOD yani para hileli olarak sunmak istedim. İstediğiniz özellikleri kullanabilir, istediğiniz silahları satın alabilirsiniz. Oyunun adından da anlaşılacağı üzere kara kalem çizimi bir evrende geçiyor Sketchman. Karakteriniz sürekli ileri doğru gitme eylemi gösteriyor sizin tek yapmanız gereken karşısına çıkacak olan engel ve düşmanlardan uzak durmasını sağlamaktır. Hızlı ve tempolu bir oyun sizleri bekliyor. 6 farklı silah arasından sınırsız paranız ile istediğinizi seçebilirsiniz bölüm sonlarındaki güçlü bosslara dikkat edin. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.
Oyunumuzdan Görüntüler


Sketchman MOD APK
Kurulumu
Sketchman MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Para hilesi : SHOP kısmına girdiğinizde paranıza bakmanız yeterlidir.

Clouds & Sheep Premium 1.9.2 APK


Burak Bışkıcı | 07:43 |


HandyGames firmasına ait olan bir çok android oyuncusu tarafından sevilen ve zevkli bulunan oldukça neşeli, renkli, kaliteli grafiklere sahip olan güzel bir oyundur Clouds & Sheep. Uzun zamandır güncel versiyonlarını paylaşmıyordum yeni güncelleme gelmişken son sürüm olan 1.9.2'yi PREMIUM olarak sizlere sunmak istiyorum. Clouds & Sheep'i daha önce oynamayan arkadaşlarımız için kısaca tanıtmak istiyorum bir koyun sürünüz olduğunu düşünün tek amacınız onlarla ilgilenerek mutlu olmalarını sağlamaktır. Koyunlarınızı otlatın, ufak oyunlar oynayın, aralarında aşık olup ufak kuzular yapmalarını sağlayın. Yalnız beslerken çok dikkat etmeniz gerekli zehirli mantarlardan uzak tutun. Bulutları kontrol ederek hava durumunu etkileye biliyorsunuz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.09$'dır.

Oyunumuzdan Görüntüler



Clouds & Sheep Premium 1.9.2 APK
Kurulumu
Clouds & Sheep Premium 1.9.2 APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Immortal Dusk APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Burak Bışkıcı | 08:54 |


Uzun zamandır RPG ve aksiyon tarzını yansıtan oyunlar paylaşmıyordum bugünkü oyunumuz telefon platformundaki en ünlü firmalardan birisi olan GAMEVIL'e ait olan Immortal Dusk adında sürükleyici bir oyunudur. Grafik ve ses kalitesi pek iyi olmasa da android platformundaki RPG oyunlardan ne bekleniyorsa hepsini karşılayabilecek seviyededir. Oynanması ve kontrolleri oldukça kolaydır. Yalnız oyunu oynayabilmek için her GAMEVIL oyununda olduğu gibi internet bağlantısına sahip olmanız gerekiyor aksi halde açılmıyor. MOD versiyon yapılabiliyor ancak yeni sürümlere denedim olmuyor ne yazık ki. Unutulmaz bir macera yaşamak için fantastik bir dünyaya girişin anahtarı bir oyundur. İstediğinizi seçebileceğiniz farklı özelliklere sahip karakterler, karakterinizi geliştirebileceğiniz 99 seviyeli LVL sistemi. Tek amacınız karşınıza çıkan düşmanlarınız yok etmek. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.

Oyunumuzdan Görüntüler



Immortal Dusk APK
Kurulumu
Immortal Dusk APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
NOT : oynamak için internet gereklidir.

Farming Simulator 14 APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Burak Bışkıcı | 05:58 |


Android oyun dünyasının en bilinen çiftlik oyunlarından birisi sayılan Farming Simulator büyük bir güncelleme ile 2014 sürümünü piyasaya yani bizlere sundu dün Play Store'da gezerken denk geldim ve sizlere paylaşmak istedim. Oyunumuzun 2013 sürümünü de sizlerle sitemiz üzerinden paylaşmıştım eminim bir çoğunuz oynayıp beğenmiştir Farming Simulator 14'te aynı mantık içinde gelişen bir oyun olmakla beraber 2014 yılının tarım makinelerini içeriyor kısacası büyük bir güncelleme oyun evreni biraz daha genişletilmiştir. 3D grafikler kaliteli sesler ile oynaması hoş sürükleyici bir oyuna haline geliyor. Multiplayer modda bulunmaktadır yalnız denemedim. Genel amacınız traktör, biçerdöver vb. hasat makinelerini kullanarak çiftliğiniz de buğday, mısır, saman gibi ürünleri üretip satmak ve para kazanmak. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 3.29$'dır.
Oyunumuzdan Görüntüler



Farming Simulator 14 APK
Kurulumu
Farming Simulator 14 APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Mission Of Crisis 1.3.6 MOD APK - PARA HİLELİ


Burak Bışkıcı | 09:08 |


Play Store'da uzun popüler bir oyun olan aksiyon, savunma, macera tarzlarının hepsini bir arada barındıran eğlenceli ve sürükleyici bir oyundur Mission Of Crisis. GoodTeam firması tarafından piyasaya sürülmüştür oyunun mazisi aslında bir hayli eski telefonu aldığım ilk senelerde bile oynuyordum arada sırada az çok parasal konuda sıkıntı çekilen bir oyundur o yüzden sizlere MOD yani para hileli olarak sunmak istiyorum. Oyunumuz 2 ırk arasında köpekler ve kediler arasında geçiyor siz köpeklerden yanasınız amacınız karşınıza çıkan işgalci kedi birliklerini yok etmektir. Mission Of Crisis kontrolleri oldukça basittir tek yapmanız gereken atak yapmasını istediğiniz köpeğe dokunup düşmanı seçmek... Oyunumuz Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 30.000'den fazla indirilmiştir.

Oyunumuzdan Görüntüler



Mission Of Crisis 1.3.6 MOD APK
Kurulumu
Mission Of Crisis 1.3.6 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Para hilesi : oyuna giriş yaptığınızda parasal değerlerinize bakmanız yeterlidir.